Home > Nieuws > Nieuwsbericht
18-10-2022 Future Proof Plastics symposium op 9 november 2022
Future Proof Plastics symposium op 9 november 2022

Hoe kunnen we versnellen naar circulaire en klimaatneutrale plastics? Dit is de hoofdvraag voor de 5e editie van het Future Proof Plastics evenement. De Prodentfabriek in Amersfoort is woensdagmiddag 9 november het toneel voor een inhoudelijk en levendig debat hierover. Met als inzet en vertrekpunt de ReShapingPlastics studie die op initiatief van plastics fabrikanten is uitgevoerd door Systemiq.

Er zijn inhoudelijke bijdragen van onder andere: Professor Kim Ragaert, hoogleraar circulaire plastics aan de Universiteit Maastricht, Frank Dietz, binnen het PBL verantwoordelijk voor de circulaire economie en Marco ten Bruggencate, Commercieel VP voor Dow EMEA en sinds mei dit jaar voorzitter van Plastics Europe.

Met John Vernooij, directeur van OMRIN, Thor Tummers van Unilever en Emmelien Regeling, van RPP Kunststofoplossingen nemen we een duik in de praktijk. Wat zijn uit het perspectief van recyclers, brand owners en kunststof verwerkers de vooruitstrevende plannen, de eyeopeners en grootste uitdagingen?      

Met een Nationaal Programma voor een Circulaire Economie op komst, verheugen initiatiefnemers NRK en Plastics Europe zich in elk geval op een hoogst actuele editie. Met alle gelegenheid om niet alleen te luisteren, maar ook mee te denken en mee te praten over praktische en werkbare opties en oplossingen voor meer vaart en snelheid in de transitie naar circulaire en klimaatneutrale plastics.

Aanmelden en registreren kan via deze link.