Home > Nieuws > Nieuwsbericht
18-10-2022 Dialoogbijeenkomst Circulair Ondernemen in Belgiƫ 8 november 2022
Dialoogbijeenkomst Circulair Ondernemen in Belgiƫ 8 november 2022

Op 8 november organiseert Holland Circular Hotspot in samenwerking met de Nederlandse ambassade in België en RVO een dialoogbijeenkomst in Den Haag. Hier wordt gesproken over circulaire kansen in plastics en chemische recycling in België. Verder komen circulaire kansen in woning- en utiliteitbouw in België aan bod. Plastics en chemische recycling komen aan bod in de ochtend, de bouwsector in de middag.

Met deze bijeenkomsten hoopt men ondersteuning te bieden aan circulaire ondernemers in België in de desbetreffende industrieën. De uitkomsten van de bijeenkomst zullen worden gebruikt voor het uitwerken van een strategie en een plan van aanpak voor de komende jaren. Kortom: hier liggen kansen voor circulaire ondernemers in België en dus ook voor leden van de NRK.

Meerjarige aanpak circulaire samenwerking met België
De Nederlandse ambassade in België wil samen met RVO en Holland Circular Hotspot, de komende jaren de circulaire samenwerking tussen Nederland en België versterken. De uitkomsten van de bijeenkomst op 8 november worden gebruikt voor het uitwerken van de strategie en het plan van aanpak voor de komende jaren.

Om u direct aan te melden, kunt u hier klikken.

Wilt u meer weten over het evenement? Dan kunt  u op deze website terecht.