Home > Nieuws > Nieuwsbericht
22-11-2017 Wietse Wissema nieuwe voorzitter NRK PVT Kunststofverwerkers

Op 15 november 2017 heeft het bestuur van NRK PVT Kunststofverwerkers Wietse Wissema benoemd tot voorzitter van de branchevereniging voor thermoplastverwerkers.

Wietse Wissema is de opvolger van Peter Toonssen. Peter Toonssen was sinds 2012 voorzitter van NRK PVT en is werkzaam bij TNO/Solliance. Door de snelle ontwikkelingen binnen TNO/Solliance bevinden zijn werkzaamheden zich nog slechts voor een deel in het kunststofdomein en kan hij zijn werkzaamheden niet meer volledig combineren met het voorzitterschap. Peter Toonssen blijft deel uitmaken van het NRK PVT bestuur en zal zich specifiek richten op innovatie en kenniscirculatie.

Met de keuze voor Wietse Wissema als nieuwe voorzitter wordt deze functie vervult door een actieve ondernemer die met zijn “voeten in de kunststof staat” en die het aanspreekpunt is voor de leden en stakeholders van NRK PVT.

Wietse Wissema is eigenaar van Alligator Plastics Industry en al lange tijd lid van het bestuur van NRK PVT kunststofverwerkers. Daarnaast is hij bestuurslid van de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie.