Home > Nieuws > Nieuwsbericht
14-07-2021 NRK PVT lanceert Rethink-campagne 'Hoe duurzaam maakt u het?'
NRK PVT lanceert Rethink-campagne 'Hoe duurzaam maakt u het?'

De leden van NRK PVT zetten sterk in op innovatie en duurzaamheid. Als NRK PVT zijn we daar trots op en we vinden dan ook dat dit gezegd en gezien mag worden. De rol van kunststof en onze branche op het gebied van verduurzaming is helaas niet voor iedereen zichtbaar. Om hier verandering in te brengen, gaan we aan de slag met de campagne Rethink Plastics | Hoe duurzaam maakt u het?

Het doel van de campagne is om het grote publiek te laten zien op welke manieren onze branche verduurzaamt en innoveert. Zo maken we zichtbaar wat de inzet van kunststof voor winst oplevert op het gebied van duurzaamheid.

Vlog van uw bedrijf!
Dat doen we op eigentijdse wijze. YouTubers Bart en Robin komen naar uw bedrijf en maken een professionele vlog rond de vraag: Hoe duurzaam maakt u het? Deze pilot geeft alvast aan hoe dat eruit ziet! De vlogs worden via de NRK-kanalen breed verspreid en zijn dus prima voor de profilering van uw bedrijf. Daarnaast kunt u de vlog natuurlijk inzetten voor eigen communicatie.Prachtige kans en bijzondere ervaring
Een prachtige kans dus om met een professionele vlog het duurzame en innovatieve karakter van uw bedrijf te laten zien. En met minimale inspanning en kosten. NRK PVT regelt namelijk de afstemming met u en de vloggers, de professionele bewerking en oplevering van de vlog en de promotie via alle beschikbare kanalen. Daarnaast is er slechts een eigen bijdrage van € 500 én is het bezoek van Bart en Robin sowieso al een enerverende ervaring.

Meldt uw bedrijf aan
Geïnteresseerd? Meld uw bedrijf direct aan door een reply te sturen naar info@pvt.nl.
We nemen dan contact met u op om alles te regelen en te kijken welk product of productieproces u wilt uitlichten.