Home > Nieuws > Nieuwsbericht
01-12-2020 Gratis online CIRCO Track voor 2 deelnemers
Gratis online CIRCO Track voor 2 deelnemers

Twee ontwerpers, designers of engineers van een NRK lidbedrijf kunnen dankzij YksiExpo gratis deelnemen aan de online CIRCO Track op 10 en 16 december. Reageer snel want aanmelden kan nog tot en met 2 december.

Hoe kunt u als productontwerper bijdragen aan de circulaire economie? De circulaire economie is een systeem waarin producten langer meegaan. Nieuwe vormen van (keten)samenwerking zijn hiervoor vereist. Dit vraagt om een circulaire ontwerpaanpak én nieuwe businessmodellen. Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in de basics van circular design en circulaire businessmodellen. Daarbij kijken we naar uiteenlopende praktijkvoorbeelden van koplopers. Vervolgens passen we deze toe op uw eigen case.

De aanpak in de CIRCO Class is gebaseerd op het onderzoek en boek Products that Last (TU Delft) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën. Om de nieuwe inzichten toe te passen in de praktijk, moet u zich als ontwerper opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de training leert u daarom hoe u in uw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van uw opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.

Deze class is speciaal bedoeld voor designers en product engineers van producten voor professioneel gebruik (B2B) en consumentengoederen (B2C).

Lees meer en aanmelden