Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Subsidieregeling CO2-reductie (DEI+) recycling + hergebruik afval

Subsidieregeling CO2-reductie (DEI+) recycling + hergebruik afval

Op 21 februari is de regeling ‘pilot- en demonstratieprojecten CO2-reductie (DEI+)’ gepubliceerd. De deadline indiening is uiterlijk 4 juni 2019.

De subsidieregeling CO2-reductie (DEI+) met een budget van ca. €23,74 mln., komt voort uit de klimaatenvelop.
Ook projecten op het gebied van circulaire economie komen in aanmerking. Recycling en hergebruik van afval is een expliciete categorie in de regeling, maar ook andere projecten op het gebied van grondstoffengebruik en CO2-besparing kunnen worden ingediend.

Meer informatie en een download is te vinden op de website van RVO.

Goede projectideeën kunnen ingediend worden tot 4 juni. Zorg dat u er snel bij bent, want ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. 

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019