Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

MVO Businessagenda 2019

Doorbreken naar de nieuwe economie

De Nieuwe Businessagenda 2019 van MVO Nederland leidt bedrijven via de snelste route naar de nieuwe economie. De agenda behandelt in 82 pagina’s een waaier aan oplossingen voor 7 grote vraagstukken waarin je als ondernemer je tanden kunt zetten met concrete acties.

Begin dit jaar lanceerde MVO Nederland de Nieuwe Businessagenda die beschrijft welke doorbraken er nodig zijn, en hoe we die bereiken. Hoe zorgen we ervoor dat het minder gaat om winst en meer om natuur, gezondheid en aandacht voor elkaar? We lopen flink achter met duurzame energie, meent MVO Nederland, hoe komen we in de voorhoede?

Nieuwe economie in 2025

In 2025 wil dit grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa het kantelpunt naar de nieuwe economie bereikt hebben. Daarmee wordt bedoeld een economie die circulair, klimaatpositief en inclusief is. Met de businessagenda wil zij de route er naartoe versnellen.

Op zeven terreinen waar het hardst een doorbraak nodig is, benoemt de agenda oplossingsrichtingen op drie niveaus: landelijk, op het niveau van coalities en op het niveau van een individueel bedrijf. Op de agenda staan innovatieve ideeën die MVO Nederland graag met een aantal koplopers uitwerkt. Maar er staan ook praktische aanknopingspunten in die ieder bedrijf morgen kan toepassen. De zeer inspirerende agenda kan gratis worden gedownload.


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019