Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

PlasticsEurope Nederland ondersteunt project Schone Maas

PlasticsEurope Nederland heeft voor het project 'Schone Maas' activiteiten opgestart voor de afvalmonitoring, inclusief het tellen van de stuks zwerfafval. Deze actie maakt deel uit van de jaarlijkse schoonmaakactiviteiten langs de rivieren.

De opruimacties vonden al in het voorjaar van 2018 plaats. Eind maart en begin april hebben heel veel vrijwilligers in de zuidelijke regio's Brabant en Limburgvan meegedaan met de opruimacties. Uit de resultaten blijkt dat vooral langs de gehele oever van de Maas in Limburg veel zwerfafval is aangetroffen. De hoeveelheid afval bij de Waal lag significant lager. Samen met The Plastic Soup Foundation en IVN Limburg is PlasticsEurope Nederland bezig om de resultaten verder te analyseren. Getracht wordt om de bronnen van de verzamelde stuks zwerfafval te identificeren. Wanneer deze potentiële bronnen bekend zijn, wordt geprobeerd om de discussie met alle betrokken partijen op te starten.

Lees meer

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019