Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Nederland treedt toe tot wereldwijde circulaire kopgroep

Nederland is toegetreden tot het Platform for Accelerating the Circular Economy (PACE). Staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur) ondertekende onlangs in New York de benodigde papieren voor toetreding.

"Nederland kan en doet veel op het gebied van circulaire economie, maar we kunnen het niet alleen", aldus Van Veldhoven. "Een circulaire economie is een globale economie, dus is dit een zaak waarin we samen moeten optrekken. Dubbel nodig, want hergebruik van grondstoffen is onmisbaar bij het halen van de klimaatdoelen van Parijs. Ik denk dat PACE hierbij heel goed kan helpen en vind de Nederlandse toetreding goed nieuws voor beide partijen."

PACE
PACE is in 2017 opgericht door onder andere het World Economic Forum en het VN Milieuprogramma. Met inmiddels meer dan veertig deelnemende landen, bedrijven en internationale organisaties werkt PACE versnelling van de circulaire economie door financiering te ontwikkelen en beleid en publiek private samenwerking op het gebied van bijvoorbeeld plastics, elektronische apparatuur en circulair inkopen te bevorderen.

Meer lezen:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019