Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Stenden heeft twee vacatures circulair productontwerpen

Hogeschool Stenden heeft twee interessante vacatures openstaan waarin het draait om circulair productontwerp. Er is in Friesland plaats voor een Docent Onderzoeker Circulair Productontwerpen en een Junior Docent Onderzoeker Circulair Productonderwerpen. Beide functies zijn fulltime. Bij interesse graag voor 30 augustus aanstaande reageren. 

Achtergrond
De ontwikkeling naar een circulaire economie is een prioriteit in Friesland en Noord-Nederland. Kunststoffen zijn daarbij een belangrijke materialengroep met veelzijdige en hoogwaardige toepassingen. Het verminderen van het ontstaan van kunststofafval, gevolgd door het zoveel mogelijk hergebruiken in hoogwaardige toepassingen, is de ambitie van bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen in de regio.

Binnen het Lectoraat vindt onderzoek plaats naar Chemisch Recyclen, Mechanisch Recyclen en Productontwikkeling. Productontwikkeling vindt plaats in innovatieprojecten met grote bedrijven en het mkb op het gebied van kunststofrecycling en kunststofproducten, met name in Noord-Nederland.  

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019