Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Infomil-filterinstrument erkende maatregelen verbeterd

De webapplicatie van Infomil (de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van IenW), waarmee bedrijven de voor hun van toepassing zijnde erkende maatregelen kunnen selecteren, is verbeterd.

Het Filterinstrument Erkende Maatregelen voor energiebesparing (FEM) is verbeterd na feedback van gebruikers. Een nieuwe mogelijkheid is bijvoorbeeld dat nu verschillende gebouwen binnen 1 inrichting apart kunnen worden beoordeeld en verder is de webapplicatie makkelijker in het gebruik geworden. Ook kunnen de resultaten (een rapport en een actielijst) direct vanuit het FEM per e-mail aan een contactpersoon worden verstuurd.

Zowel in de openbare als de besloten versie zijn zaken vernieuwd of verbeterd.
Kijk hier voor een overzicht van de wijzigingen.


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018