Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Omzet Nederlandse industrie in Q4-2017 gestegen

Het CBS publiceerde onlangs de Kwartaalmonitor Industrie voor het vierde kwartaal van 2017. De omzet in de Nederlandse industrie is in deze periode gestegen. Producenten behaalden 6,7% meer omzet dan in het vierde kwartaal van 2016. Binnen Nederland ging de omzet met 2,6% omhoog, buiten Nederland met 9,0%.

Ook in de aardolie-, chemische, farmaceutische, rubber- en kunststofproductenindustrie nam de omzet in alle branches toe. Gezamenlijk namen de branches 4,9% toe. Dit kwartaal liet de aardolie-industrie de kleinste omzettoename zien (0,7%). De afzetprijzen daalden in het vierde kwartaal alleen in de farmaceutische industrie. Over heel 2017 werd 8,1% meer omzet geboekt, waarbij alleen de farmaceutische industrie een omzetdaling (-2,7%) liet zien. De afzetprijzen stegen met 12,0%, waarbij de aardolie-industrie met 20,2% de grootste stijging realiseerde.

Download voor alle bevindngen de Kwartaalmonitor Industrie.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018