Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Highlights van een jaar Amsterdam Clean Water

De NRK maakt deel uit van het samenwerkingsconvenant Amsterdam Clean Water. Zeven organisaties zetten zich gezamenlijk in om de hoeveelheid drijfvuil in de Amsterdamse wateren te verminderen. Het convenant is onderdeel van het programma Amsterdam Schone Stad.

Voor 2018 hebben de partijen weer mooie projecten voor ogen. Er gaat gewerkt worden aan het vergroten van de externe zichtbaarheid en het voortzetten van veelbelovende activiteiten. Denk daarbij aan een vervolg op het schoonmaken van de stortsteen-oevers, mogelijkheden voor een winningsplatform en de verspreiding van onze promofilm. Daarnaast ondersteunen we de uitrol van drinkwatertappunten door Waternet met het aanbieden van drinkwaterflessen en gaan we verder met het schoonvissen van grachten op evenementen.

Download de nieuwsbrief met de highlights uit 2017 en kijk voor voor meer informatie op de website: 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018