Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Wietse Wissema nieuwe voorzitter NRK PVT Kunststofverwerkers

Op 15 november 2017 heeft het bestuur van NRK PVT Kunststofverwerkers Wietse Wissema benoemd tot voorzitter van de branchevereniging voor thermoplastverwerkers.

Wietse Wissema is de opvolger van Peter Toonssen. Peter Toonssen was sinds 2012 voorzitter van NRK PVT en is werkzaam bij TNO/Solliance. Door de snelle ontwikkelingen binnen TNO/Solliance bevinden zijn werkzaamheden zich nog slechts voor een deel in het kunststofdomein en kan hij zijn werkzaamheden niet meer volledig combineren met het voorzitterschap. Peter Toonssen blijft deel uitmaken van het NRK PVT bestuur en zal zich specifiek richten op innovatie en kenniscirculatie.

Met de keuze voor Wietse Wissema als nieuwe voorzitter wordt deze functie vervult door een actieve ondernemer die met zijn “voeten in de kunststof staat” en die het aanspreekpunt is voor de leden en stakeholders van NRK PVT.

Wietse Wissema is eigenaar van Alligator Plastics Industry en al lange tijd lid van het bestuur van NRK PVT kunststofverwerkers. Daarnaast is hij bestuurslid van de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019