Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Promolding brengt 3D-printen en PRIM onder in P3D

Promolding heeft onlangs zusterbedrijf P3D gepresenteerd. Dit nieuw opgerichte bedrijf richt zich volledig op 3D-printen en de speciaal ontwikkelde PRIM (PRinted Injection Mould) technologie. Daarmee is het mogelijk om producten te spuitgieten in 3D geprinte kunststof matrijzen. De doorlooptijd van een spuitgietmatrijs vermindert zo naar slechts vijf werkdagen en de kosten zijn fors lager. 

Klanten van Promolding kunnen al geruime tijd gebruikmaken van de PRIM-technologie. “Twee jaar geleden hebben we drie factoren samengevoegd: onze jarenlange expertise in zowel prototyping als spuitgieten, de Objet Connex 3D-printer van Statasys én een flinke dosis ambitie”, aldus Jac. Gofers, CEO van Promolding. “De oprichting van P3D is een logische stap. De PRIM-technologie sluit goed aan bij de behoefte van bedrijven om kleine series te spuitgieten tegen lage kosten en met een korte doorlooptijd. Door P3D los te koppelen van Promolding kunnen wij de focus geven die hiervoor nodig is. Als VIP-partner van Statasys blijven wij samen volop in ontwikkeling. Grotere series, meer materiaalsoorten en hogere verwerkingstemperaturen.”

Meer lezen: 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019