Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

NRK Brancheregister is live


Afnemers van onze producten willen meer weten over de producenten in de rubber- en kunststofindustrie. Ook lidbedrijven willen graag met elkaar samenwerken, maar aan inzicht ‘wie wat maakt’ ontbreekt het soms.
Daarom heeft de NRK op verzoek van veel leden een NRK Brancheregister ontwikkeld. Het bevat een overzicht van producenten en leveranciers van rubber- en kunststofproducten. 
Bedrijven kunnen gevonden worden op bedrijfstype, markt en materiaal. Producten zoek je eenvoudig via vaste productgroepen.

Lidbedrijven hebben de mogelijkheid om hun bedrijfsprofiel of specifieke producten te vermelden. Het bijhouden van alle gegevens is de verantwoordelijkheid van de bedrijven zelf. Alle leden hebben begin november 2015 een mail ontvangen over de manier waarop zij hun profiel zelf kunnen completeren en onderhouden. 
Bedrijven loggen in om het register in te vullen en bij te houden. Invullen is zeer eenvoudig en kost weinig inspanning. Voor lidbedrijven is de vermelding gratis. Het invullen en aanpassen van het bedrijfsprofiel vindt plaats in het ledennet-profiel van www.nrk.nl.
Voor vragen kunt u terecht bij Sabine Rhijnsburger, crs@nrk.nl of Eric Schutjes schutjes@nrk.nl

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019