Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
01-07-2024 NRK PVT: Meeting Innovatie Thermoformen

De ontwikkelingen op het gebied van thermovormen staan niet stil. De grenzen worden steeds verder opgerekt, producten moet aan meer eisen voldoen en ze moeten duurzaam zijn. Daarnaast komt er wetgeving die het toepassen van circulaire polymeren verplicht stelt. Genoeg uitdagingen dus voor de thermovormers.

Op maandagmiddag 1 juli staan de innovaties, oplossingen en nieuwe materialen voor thermovormen centraal in de NRK PVT meeting | innovatie Thermovormen. Daarnaast brengen we een bezoek aan Fiberneering voor een excursie bij dit innovatieve 3D printbedrijf, met oplossingen die ook interessant zijn voor Thermovormers.

Aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst Thermovormen is gratis voor leden van NRK PVT kunststofverwerkers en leden van andere NRK-branches. U kunt zich aanmelden door een maill te sturen naar info@pvt.nlIn de week voor de meeting ontvangt u het programma en de laatste info.

Ben je geen lid van een NRK brancheverenigingen en wilt u wel deelnemen, mail dan naar vandord@nrk.nl.

Gegevens
Datum: maandag 1 juli 2024
Tijdstip: 13.30-17.30 uur
Plaats: Polymer Science Park
                Ceintuurbaan 15
                8022 AW Zwolle

 

Programma
  • Emmelien Regeling van RPP Kunststofoplossingen geeft een update van de high lights van de 13th European Thermoforming Conference 2024 die afgelopen april in Amsterdam werd gehouden
  • Diverse materiaalleveranciers zullen hun nieuwste materialen presenteren
  • Greijn Thermoforming Solutions zal meer vertellen over het project catalysis3d.com
  • Daarnaast is in het programma het onderdeel Gouden Tips & Best Practices opgenomen. In kleine kring deel je aan de hand van een sample je gouden tip met enkele collega’s. Iedere deelnemer neemt hiervoor een thermovorm product of -onderdeel mee waar hij trots op is, waarvoor een bijzondere oplossing is bedacht, waar een hardnekkig probleem is opgelost. Je kunt ook een uitdagend werkstuk meenemen, waar je eens over van gedachten wil wisselen over alternatieve oplossingen.