Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Empack 2019 | 3+4 april

Datum: 03 april 19
Lokatie: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Omschrijving:


Plastics Recycling is één van de hoofdthema's van de verpakkingsbeurs Empack. Deze wordt op 3 en 4 april 2019 georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Het recyclen van plastic is een hot item in de Nederlandse verpakkingsindustrie. Grote A-merk fabrikanten zoeken nieuwe samenwerkingen met innovators om het gebruik van plastic te reduceren, te hergebruiken of te recyclen. Plastic recycling staat onder andere centraal tijdens een miniconferentie over gerecycled plastic voor voedselcontactmaterialen, opgezet in samenwerking met NRK Verpakkingen. 

“De industrie staat niet stil. Op dit moment wordt er meer dan ooit gewerkt aan duurzamere oplossingen. Het is tijd om over te gaan tot actie. In het nieuws worden allerlei duurzame initiatieven al volop naar buiten gebracht”, legt Irma de Hoon, Group Event Director van Empack uit. “Zo zien we dat supermarktketens in de winkel alternatieven aanbieden voor een duurzamere verpakking. En op de valreep van 2018 viel het definitieve akkoord vanuit de Europese overheid voor een verbod op wegwerpplastic. Door al deze initiatieven lijkt het alsof plastic per definitie slecht is, maar is dat ook altijd zo? Het antwoord op deze vraag krijgen verpakkingsprofessionals op Empack 2019.”

Hoofdthema's
Naast het thema Plastics Recycling worden de thema’s Ketensamenwerking en E-packaging groots gebracht in het Empack theater.
Deze drie hoofdthema’s hebben allen een duidelijke link met duurzaamheid.

Kijk voor alle praktische informatie over de beurs en voor het volledige programma overzicht op www.empack.nl.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019