Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Week van de circulaire economie | 14-18 januari

Datum: 14 januari 19
Lokatie: Diverse locaties in heel Nederland
Omschrijving:


Van maandag 14 t/m vrijdag 18 januari 2019 organiseert Nederland Circulair! de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week openen koplopers die nu al slim, circulair ondernemen hun deuren voor ondernemers die graag aan de slag willen met de circulaire economie. Bent u er bij?

Check de agenda met alle evenementen op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl

Innovaties plastic en verpakkingen
De Week van de Circulaire Economie wordt mede mogelijk gemaakt door Circl, het initiatief van ABN AMRO. Op maandag 14 januari staat de officiële kick-off bij Circl in het teken van de nieuwste innovaties op het gebied van plastics en verpakkingen. Aan het woord startups, scale-ups en internationale samenwerkingsverbanden die bezig zijn met vernieuwende initiatieven. Allemaal streven met een gezamenlijk doel voor ogen; de uitdagingen van plastic aanpakken door circulair te produceren, met de inzet van bestaande materialen en single use plastics terugdringen. Naast innovatie is hiervoor samenwerking op alle niveaus noodzakelijk. Deze middag is het startpunt om samen te committeren op actie in de verpakkings- en plasticindustrie. Meer lezen over het programma en de sprekers.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019