Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Automatiseren in de kunststofindustrie

Datum: 12 februari 19
Lokatie: Mikrocentrum, De Run 1115, Veldhoven
Omschrijving:


Op automatiseringsgebied valt voor kunststofverwerkende bedrijven nog veel te verbeteren. Maar hoe pakt u dat aan? Op 12 februari nemen we de stappen voor een geslaagd automatiseringstraject onder de loep tijdens de themabijeenkomst: Automatisering in de kunststofindustrie.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mikrocentrum en NRK. Erik de Ruijter is dagvoorzitter en diverse lidbedrijven nemen een presentatie voor hun rekening.  

Welke handelingen binnen uw organisatie lenen zich voor een automatiseringsslag? Hoe borgt u de kwaliteit? Hoe automatiseert u de logistiek rondom het spuitgiet- of extrusieproces? Sprekers vanuit verschillende disciplines delen hun kennis en ervaring met u. 

Bent u op zoek naar een antwoord op deze vragen meld u dan nu aan.
Meer informatie over het programma volgt binnenkort. 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019