Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Technologie workshop Fleximould – de nieuwste ontwikkelingen

Datum: 06 november 18
Lokatie: Hochschule Niederrhein, Krefeld (Dld)
Omschrijving:


Altijd al meer over een flexibel te programmeren dieptrekmatrijs willen weten en benieuwd welke nieuwe ontwikkelingen er op dit moment plaatsvinden? Op dinsdagmiddag 6 november 2018 organiseert het Polymer Science Park in samenwerking met Netzwerk Oberfläche NRW (Münster) de technologieworkshop 'Fleximould - de nieuwste ontwikkelingen'. Deze technologieworkshop wordt uitgevoerd binnen het INTERREG-project 'Smart Production', waarbij onderzoek en ontwikkeling ten behoeve van processen, machines en materialen voor het maken van producten in kleine series centraal staat.

Tijdens de workshop worden de presentaties verzorgd door gerenommeerde sprekers in interactieve sessies. Daarnaast zal er een demonstratie worden gegeven van de productie van dieptrekvormen met behulp van een verwarmde kunststoffolie. Er is ook een mogelijkheid om eigen materialen te testen. Hiervoor kunt u vooraf contact met ons opnemen op 06-21675552.

Bent u erbij? Benieuwd naar de mogelijkheden van een flexibel te programmeren dieptrekmatrijs? Bekijk hier het programma en mogelijkheid om aan te melden.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019