Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Kunststofderby van het Oosten

Datum: 27 oktober 18
Lokatie: MAC3PARK stadion PEC Zwolle
Omschrijving:


Op zaterdag 27 oktober wordt voor de derde keer de Kunststofderby van het Oosten georganiseerd. Op initiatief van het Polymer Science Park worden samen met partijen uit de kunstgrasbranche, sport en technologie de kansen voor het ontwikkelen van slim kunstgras onderzocht. Het doel van de bijeenkomst is om betrokken partijen uit te dagen tot een open innovatieproject.

Heeft u interesse in het thema slim kunstgras en/of bent u meer in het algemeen benieuwd naar mogelijkheden met sensoren in de kunststofsector of bijvoorbeeld de dynamiek binnen een open innovatieproject?
Meld u dan aan voor deze bijeenkomst

Derby PEC Zwolle en Heracles Almelo
Aansluitend op het inhoudelijke programma bezoeken alle genodigden de Overijsselse derby tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo. Beide clubs spelen op kunstgras en de regio’s Almelo en Zwolle acteren beiden in de Nederlandse kunststoftop. Juist vanwege die onderlinge verbindingen staat deze wedstrijd jaarlijks in het teken van een innovatief thema.

Aanmelden
Klik hier om aan te melden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. In verband met een beperkt aantal plaatsen adviseren wij u om zich vroegtijdig in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u in de week voorafgaand aan de bijeenkomst de huishoudelijke informatie. 


Programma:

16:30 - 16:45 uur    Verzamelen bij het MAC3PARK stadion (stadion PEC Zwolle)
16:45 - 17:15 uur    Vertrek per bus en inloop bij Polymer Science Park 
17:15 - 17:30 uur    Welkomstwoord en aftrap van de bijeenkomst 
17:30 - 18:45 uur    Interactief gedeelte en open discussie
18:45 - 19:30 uur    Netwerken onder het genot van een buffet
19:30 - 20:00 uur    Vertrek naar de businessclub in het MAC3PARK stadion
20:45 - 22:30 uur    Wedstrijd PEC Zwolle - Heracles Almelo
22:30 - Einde          Derde helft aan de Regio Zwolle Bar

 

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019