Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Seminar Future Proof Plastics

Datum: 19 november 18
Lokatie: THREE-SIXTY, Huygensweg 10, Veghel
Omschrijving:


Hoe toekomstbestendig zijn kunststofverpakkingen? Tijdens het seminar Future Proof Plastics bieden NRK Verpakkingen en PlasticsEurope Nederland sprekers uit de politiek, retail, NGO's en recycling een podium. Zij presenteren hun visie en spreken hun verwachtingen uit naar de producenten van kunststof en kunststof verpakkingen. 

Albert Heijn is een campagne gestart om verpakkingen verder te verduurzamen. Namens deze retailer vertelt Anita Scholte Op Reimer welke rol zij ziet voor het verpakkende bedrijfsleven. De overheid steunt de Europese plannen om kunststofverpakkingen voor eenmalig gebruik te verbieden. Esther de Kleuver houdt de industrie namens het Ministerie van IenW een spiegel voor. Ook Michel Schuurman(MVO Nederland), Matthijs Veerman (Morssinkhof Plastics) en Toine Timmermans (Taskforce Circular Economy in Food) schetsen het gewenste toekomstbeeld voor kunststofverpakkingen. Joan Hanegraaf(voorzitter NRK Verpakkingen) vertelt deze middag meer over het Materiaalverduurzamingsplan en de initiatieven die vanuit de industrie op de planning staan om verpakkingen de komende jaren verder te verduurzamen. Rolf van Beeck (voorzitter PlasticsEurope Nederland) evalueert de verschillende presentaties en geeft zijn visie op het toekomstperspectief van de kunststofindustrie. Download hier het volledige programma.

Programma:


Extra programmaonderdeel
Het officiële programma start om 13.00 uur. U kunt om 11.30 en 12.00 uur deelnemen aan een inspirerende rondleiding door het innovatiecentrum THREE-SIXTY en De Verspillingsfabriek. Via het aanmeldformulier kunt u zich hiervoor opgeven. Tussen 12.00 en 13.00 uur is er gelegenheid om gebruik te maken van de lunch.

Kosten en voorwaarden
Future Proof Plastics is gratis toegankelijk, maar wel onder één belangrijke voorwaarde. Geheel passend bij de locatie willen wij er alles aan doen om verspilling van voedsel en energie tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf én zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw aanwezigheid bij lunch en netwerkborrel zo zorgvuldig mogelijk aangeeft.
Annuleren kan tot donderdag 15 november. Bij verhindering is een collega van harte welkom.

Graag tot ziens op 19 november in Veghel!

Eventbrite - seminar Future Proof Plastics


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019