Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

25e NRK Golfdag

Datum: 05 oktober 18
Lokatie: Efteling Golfpark, Kaatsheuvel
Omschrijving:


Met veel plezier kunnen wij melden dat wij dit jaar de 25e NRK golfdag laten plaatsvinden in samenwerking met het vakblad Verpakkingsmanagement op vrijdag 5 oktober 2018. Deze keer is gekozen voor het Efteling Golfpark in Kaatsheuvel. Wie gaat er straks op deze sprookjesachtige Championship course vol waterpartijen, bunkers en bossen met de winst vandoor?
De organisatie van deze lustrumuitvoering is in handen van The Company Golf Club.

De NRK Verpakkingsmanagement golfdag is een sfeervol evenement voor (toekomstige) golfers in de rubber- en kunststof- en verpakkingsindustrie en is een prima, sportieve dag om er even zakelijk tussenuit te zijn.

Evenals vorig jaar zullen we de NRK golfdag combineren met een charitatief doel waarbij we het goede en het zakelijke met elkaar verbinden. We willen graag samen met u financieel bijdragen aan het Ronald McDonald Kinderfonds dat zich sterk maakt voor ouders die dichtbij hun zieke kind willen zijn, 'keeping families close'. U betaalt voor deze geheel verzorgde dag slechts €160,- (exclusief BTW, inclusief koffie/thee, lunch(pakket), aperitief, diner, greenfee en met items van sponsoren een gevulde goodiebag. Voor iedere speler doneren wij €10 aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Voor aanvullende informatie en aanmelding verwijzen wij u naar de website. Deelname geschiedt op basis van inschrijving.

Wij hopen u op vrijdag 5 oktober 2018 te mogen verwelkomen op het Efteling Golfpark!


Programma:

 

10.30 uur - 11.30 uur Ontvangst
11.30 uur - 12.00 uur Welkom en toelichting wedstrijdvorm
12.00 uur - 17.00 uur Golfwedstrijd
17.00 uur - 18.00 uur Borrel en gelegenheid tot omkleden/douchen
18.00 uur - 20.30 uur Diner en prijsuitreiking

 

Wedstrijd:
We spelen in de wedstrijdvorm Texas Scramble. 
Voor deelname aan deze wedstrijd is een officiële NGF-handicap of een GVB/baanpermissie noodzakelijk.

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2019