Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Themabijeenkomst veilige voedselcontactmaterialen

Datum: 17 mei 18
Lokatie: 't Veerhuis, Nijemonde 4, Nieuwegein
Omschrijving:


Laatste kans om aan te melden voor de themabijeenkomst over veilige voedselcontactmaterialen op 17 mei aanstaande.

Op donderdag 17 mei organiseert NRK Verpakkingen een themabijeenkomst over veilige voedselcontactmaterialen. Kris Callaert geeft samen met drie deskundigen invulling aan het programma. Laat u in één ochtend bijpraten over vier actuele onderwerpen.

Programma

Aanmelden en kosten
Deze themabijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen (50), hebben leden van NRK Verpakkingen voorrang. Vooraf aanmelden is wel verplicht. Dat kan eenvoudig en snel door op onderstaande knop te klikken.

Eventbrite - Themabijeenkomst veilige voedsel contactmaterialen


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018