Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Technologieworkshop 3D-printen de nieuwste innovaties

Datum: 26 april 18
Lokatie: Urbana, Wipstrikkerallee 213, Zwolle
Omschrijving:


Altijd al meer over 3D-printen willen weten en benieuwd naar welke nieuwe materialen en technologieën hiervoor te gebruiken zijn? Om recente innovaties op het gebied van 3D-printen te delen, organiseert het Polymer Science Park in Zwolle een workshop in samenwerking met Netzwerk Oberfläche NRW. U bent van harte uitgenodigd voor deze technologieworkshop op 26 april tussen 11.00 en 15.30 uur.

Er is onder andere aandacht voor het 3D-printen met thermoplastische elastomeren.

Aanmelden en informatie
Kijk voor meer informatie over het volledige programma op de website. Aanmelden kan tot 12 april door een mail te sturen naar Manita van der Ploeg, m.vanderploeg@polymersciencepark.nl.
 

 


Programma:

Bekijk hier het programma

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018