Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Biobased Performance Materials Symposium

Datum: 14 juni 18
Lokatie: Wageningen Campus
Omschrijving:


Op donderdag 14 juni organiseert Wageningen University & Research (WUR) de zevende editie van het Biobased Performance Materials Symposium. Dit jaar staat het onderwerp 'Biobased performance materials in the circular economy' centraal.

De circulaire economie ontwikkelt zich in snel tempo. Biobased hoogwaardige materialen - hernieuwbare materialen - maken hier een belangrijk onderdeel van uit. Tijdens dit symposium komen de nieuwste trends en ontwikkelingen aan de orde. Belangrijke spelers uit de hele waardeketen, variërend van agrifood- tot polymeerverwerkende bedrijven, eindapplicatieproducenten en gebruikers, zullen reflecteren op hun R&D-strategieën.

Meer informatie over het programma en de sprekers staat op de website. Jan Noordegraaf van Synbra Technology is voorzitter van het symposium.
Klik hier om aan te melden.
 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018