Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Avond van de Maakindustrie

Datum: 07 maart 18
Lokatie: Jaarbeurs Utrecht
Omschrijving:


Op woensdag 7 maart vindt de eerste editie van de Avond van de Maakindustrie plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Vooruitlopend op de start van de ESEF en de TechniShow zien de bedrijven uit de verschillende sectoren van de maakindustrie deze avond de spotlights op zich gericht. 

“In de keten die de maakindustrie vormt, is elke schakel essentieel. Deze avond benadrukt de verbondenheid van de sectoren en de bedrijven onderling. Het is daarom ook dat wij ons hebben aangesloten bij dit initiatief”, vertelt Martin van Dord. Andere deelnemende organisaties zijn onder andere Koninklijke Metaalunie, FME, MKB-Maakindustrie en FPT-VIMAG. Wilt u erbij zijn tijdens de Avond van de Maakindustrie? Bestel dan uw kaarten.

Een belangrijk onderdeel van deze feestelijke avond is het uitreiken van verschillende awards door de deelnemende brancheverenigingen uit de maakindustrie. De NRK maakt op 7 maart de winnaars bekend van de NRK Awards Duurzame Producten. Welke ingediende producten voldoen naar het oordeel van de deskundige jury het beste aan de criteria voor duurzame producten? Er zijn awards te winnen in de categorieën verpakkingen, bouw/B2B en consumentenproducten. De prijswinnaars krijgen een unieke kunststof award, een oorkonde en een juryrapport. 

 


Programma:

Kijk voor het programma op de website.

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018