Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

VinylPlus Sustainability Forum 2018

Datum: 16 mei 18
Lokatie: Madrid, Spanje
Omschrijving:


Vertegenwoordigers van de gehele waardeketen uit de pvc-industrie ontmoeten elkaar op 16 en 17 mei in Madrid tijdens het VinylPlus Sustainability Forum 2018. 'Meeting Societal Needs' is het thema dat deze zesde editie centraal staat. Gekeken zal worden hoe de pvc-industrie duurzame oplossingen kan bieden voor een zich steeds verder uitbreidende wereldbevolking. Organisator  VinylPlus® onderzoekt de rol van de sector bij het vervullen van de essentiële behoeften van mensen op veel gebieden, zoals infrastructuur, water- en energievoorziening, voedsel en medische zorg voor een vergrijzende bevolking.

Brigitte Dero, General Manager van VinylPlus®, zegt: "Bevolkingsgroei is wereldwijd een groot probleem. Dit geeft de samenleving actuele en toekomstige kritieke uitdagingen bij het leveren van essentiële diensten die het leven van mensen ondersteunen. Vooruitgaan naar een meer duurzame samenleving vereist hoogwaardige en betaalbare producten die voor de meeste mensen toegankelijk zijn. De hele waardeketen moet samenwerken om kwaliteit en duurzame producten te leveren die aan het einde van hun nuttige leven kunnen worden gerecycled tot nieuwe goederen ten behoeve van consumenten, de economie en de samenleving als geheel. Hierbij is de rol van vrijwillige verbintenissen van de industrie, zoals VinylPlus®, cruciaal."

Lees meer over het programma en aanmelden: www.vinylplus.eu


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018