Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Smart Industry Jaarevent

Datum: 05 februari 18
Lokatie: 't Spant, Bussum
Omschrijving:


Het Smart Industry Jaarevent wordt dit jaar georganiseerd in congrescentrum 't Spant in Bussum op maandagmiddag 5 februari 2018. Het programma start om 13.00 en we sluiten om 17.00 uur af met een borrel. Tijdens het Jaarevent zal de Implementatie-agenda Smart Industry 2018-2021 gelanceerd worden. Wij nodigen u van harte uit om op 5 februari kennis op te halen en te delen en te netwerken met collega ondernemers. Binnenkort volgt meer informatie over het programma of kijk alvast op www.smartindustry.nl


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018