Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

NRK Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Datum: 17 januari 18
Lokatie: CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, Amsterdam
Omschrijving:


Op woensdag 17 januari 2018 vindt de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de NRK en PlasticsEurope plaats; het jaarlijkse netwerkevent voor onze leden en relaties. Alle relaties van NRK en PlasticsEurope zijn van harte welkom, dus u mag natuurlijk niet ontbreken! 

Deze middag zal in het teken staan van hoe kunststof en rubber kunnen bijdragen aan het reduceren van CO2-uitstoot en de transitie naar een circulaire economie. ABN-AMRO en IKEA geven hun visie hier op.

We nemen afscheid van Joan Hanegraaf als voorzitter van de NRK. Hij draagt het voorzitterschap over aan Jac. Gofers. De nieuwe voorzitter zal samen met Peter Franssen, voorzitter PlasticsEurope Nederland, terugblikken op 2017 en vooruit kijken naar de ambities en plannen in 2018.

Tijdens de afsluitende borrel heffen willen wij met elkaar het glas op het nieuwe jaar en is er gelegenheid tot afscheid nemen van John Voetman en om kennis te maken met de nieuwe algemeen directeur NRK, Jur Zandbergen.

Eventbrite - Nieuwjaarsbijeenkomst NRK en PlasticsEurope

 


Programma:

Download hier het definitieve programma van deze nieuwjaarsbijeenkomst.

Wat is Circl?
Circl is een nieuw paviljoen aan de Zuidas in Amsterdam. Een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen en klanten daar goed over te kunnen adviseren. En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te maken. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen - van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen - kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen. Kijk voor meer informatie op de website

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018