Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Stoffendag 2017: Veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen

Datum: 12 december 17
Lokatie: De Reehorst, Ede
Omschrijving:


Op 12 december 2017 organiseert de NRK samen met andere brancheorganisaties van downstream gebruikers, en in samenwerking met de handel en de producenten van chemische stoffen, een nieuwe editie van de Stoffendag. U kunt zich nu direct aanmelden. De kosten voor deelname bedragen € 125 (exclusief. BTW). NRK-lidbedrijven ontvangen € 50 korting. Vraag de benodigde kortingscode op door een mail te sturen naar Yolanda Boeters, boeters@nrk.nl.  

Workshops
Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. Deelnemers kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten u bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen u op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving.

Netwerken
Daarnaast biedt de Stoffendag deelnemers de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden en deskundigen, en is er tijd voor het bezoeken van een uitgebreide informatiemarkt.

Informatie:
De Landelijke Stoffendag begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De locatie is congrescentrum De Reehorst in Ede.
 


Programma:

Alle informatie over het programma, de sprekers en de verschillende workshops staat op de website, www.stoffendag.nl

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018