Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Bedrijven gaan samenwerken met startups om innovatie aan te jagen

Om de innovatiekracht in Nederland te versterken gaan negentien grote Nederlandse ondernemingen intensiever samenwerken met startups. KPN-CFO Jan Kees de Jager roept meer bedrijven op dit voorbeeld te volgen. Hij is ambassadeur van het project COSTA, het samenwerkingsverband tussen corporates & startups, dat vandaag bij VNO-NCW, MKB-Nederland en Corporate Venturing Network is ondergebracht.

De vijftien aan het COSTA-project verbonden ondernemingen, plus vier andere bedrijven, zullen het komende jaar samen ruim 300 samenwerkingen met startups aangaan. Want "door samen te werken met startups kan innovatie sneller vormgeven worden en vertaald worden naar relevante producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Die innovatiekracht vormt de basis voor economische groei en is belangrijk voor toekomstige werkgelegenheid en welvaart van Nederland", aldus COSTA-ambassadeur Jan Kees de Jager. "Wij nodigen alle Nederlandse bedrijven en organisaties uit de kennis en kunde binnen COSTA te gebruiken om verder te innoveren en Nederland vooruit te helpen."

Lees hier het volledige persbericht


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018