Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Terugblik inspirerende Directeurenbijeenkomst

Op 16 juni organiseerde NRK Verpakkingen samen met NRK PVT Kunststofverwerkers de jaarlijkse Directeurenbijeenkomst. Een uitgelezen moment om op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem onder het genot van een prima verzorgd diner te netwerken en te luisteren naar twee inspirerende presentaties over onderwerpen die DGA's in het mkb direct raken. 

Dizzy Soederhuizen van Omefa heeft de aanwezigen verteld over het instellen van een Raad van Advies. Omefa heeft dit traject onlangs doorlopen en is daarbij begeleid door Karin Kleingeld van adviesbureau NextLevel. Zij verzorgde samen met Dizzy de presentatie. De kern uit hun verhaal is dat een ondernemer behoefte heeft aan een klankbord om vraagstukken mee te bespreken die buiten zijn eigen expertise liggen. Het stelt de ondernemer in staat om ook over deze onderwerpen afgewogen beslissingen te nemen. De discussie na afloop was zeer enerverend. Het was daarbij interessant om te zien dat er in de praktijk weinig verschil is tussen de DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) en DIL (Directeur in Loondienst).

Jan-Willen Onink van CollinCrowdfund gaf vervolgens een presentatie over crowdfunding. Deze manier van financieren kan ook voor mkb-bedrijven aantrekkelijk zijn, zeker als banken niet willen meewerken. De financiering via crowdfunding betreft bedragen variërend van € 200.000 tot €2.000.000. Ook over dit onderwerp is na afloop flink gediscussieerd. De conclusie is dat crowdfunding niet goedkoop is, de uitkering ligt momenteel rond 7%, maar de financier bestuurt niet mee.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2017