Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Espol Plastics benoemd tot Partner van het Werkbedrijf Lelystad

Op 15 oktober j.l., werd spuitgietbedrijf Espol Plastics benoemd tot Partner van het Werkbedrijf Lelystad. Directeur Onno Vermooten overhandigde hen het bijbehorende certificaat. Werkbedrijf Lelystad begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Hiervoor is samenwerken met het plaatselijke bedrijfsleven uitermate belangrijk. Espol Plastics maant zich sterk voor een groeiende regionale economie. Een economie waarin mensen meedoen en niet langs de zijllijn staan. Reden voor Werkbedrijf Lelystad om Espol Plastics tot Partner Werkbedrijf Lelystad te benoemen. Als kunststof spuitgietbedrijf vinden wij het belangrijk om hier ons steentje in bij te dragen. 
Kijk voor meer informatie op www.espol-plastics.nl

 

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018