Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

ESEF 2018 | 20-23 maart

Datum: 20 maart 18
Lokatie: Jaarbeurs Utrecht
Omschrijving:

ESEF is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. ESEF biedt de (maak)industrie een centraal en interactief platform waar alle noviteiten aanwezig zijn. Hier wordt kennis overgedragen, genetwerkt en nieuwe contacten gelegd. De ESEF vindt plaats van 20 tot en met 23 maart 2018, Jaarbeurs Utrecht. 

De ESEF wordt eens per twee jaar gehouden. De betrokken organisaties, waaronder NRK, hebben het plan opgevat om voortaan wel jaarlijks een bal of gala-avond van de maakindustrie te organiseren waar men elkaar kan ontmoeten en waar de betrokken organisaties hun eigen awards kunnen uitreiken. “De gedachte is de maakindustrie als een geheel te laten optreden. Dat geeft meer uitstraling en je kunt de politiek en de pers er veel gemakkelijker bij betrokken krijgen. Wij zullen dan als NRK ook onze eigen award uitreiken, naar verwachting zal het gaan om een innovatie-award”, aldus innovatiemanager Martin van Dord van NRK. Lees hier het volledige artikel uit Kunststof en Rubber en het artikel uit het septembernummer van Netwerk over de nieuwe aanpak van de ESEF. 

Kijk voor meer informatie over de beurs op www.esef.nl


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018