Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

REACH Bootcamp 14/9 en 26/9

Datum: 14 september 17
Lokatie: Hampshire Hotel Holthurnsche Hof, Berg en Dal
Omschrijving:


REACH Support Network organiseert in september twee keer een REACH Bootcamp om de REACH aanpak in uw bedrijf te checken en/of personeel te trainen in REACH. NRK-leden kunnen met 30% ledenkorting deelnemen.

Op donderdag 14 september geeft REACH expert Onno Jongerius de REACH Bootcamp in het Nederlands en op dinsdag 26 september in eenvoudig Engels. Met krachtige visuals en praktische tips leert u in één dag de essentie van de wetgeving. De focus ligt er vooral op dat u zelf de REACH en CLP-verplichtingen van uw specifieke businesscase kunt bepalen en leert hoe u dit praktisch kunt organiseren in vier logische stappen.

Aanmelden met 30% korting
Kijk voor meer informatie op www.reachsupportnetwork.eu/nl/trainings en schrijf u online in voor de relevante REACH Bootcamp. De kosten zijn € 250, inclusief lunch, diner en materialen, maar exclusief BTW. Profiteer als NRK-lidbedrijf van 30% korting door 'NRK-korting' als couponcode op te nemen bij uw online registratie.

Meer informatie:
Neem contact op met Onno Jongerius als u wilt checken of de REACH Bootcamp relevant voor uw situatie kan zijn, onno@reachsupportnetwork.eu, tel. 06-15962071.


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018