Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Polymer Science Park - PEC Zwolle Kunststofderby van het Oosten

Datum: 16 september 17
Lokatie: Inloop bij Polymer Science Park
Omschrijving:

         

Het oosten acteert in de Nederlandse kunststoftop, met de Regio Almelo en Regio Zwolle als prominente spelers. Niet geheel toevallig voetballen beide Eredivisieclubs uit deze regio’s op kunstgras. Juist vanwege die onderlinge verbindingen, nodigen wij u uit voor de bijeenkomst ‘Kunststofderby van het Oosten’. Als prominente speler in de maakindustrie mag u dit programma niet missen.

U wordt tijdens de bijeenkomst op zaterdag 16 september 2017 geïnspireerd door ondernemers uit de smart industry en kunststofsector. Aansluitend kunt u met alle genodigden netwerken bij de Overijsselse topwedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo. De bijeenkomst start bij het Polymer Science Park: de industriële broedplaats voor kunststoftechnologie en de maakindustrie. Na de bijeenkomst steken wij de Ceintuurbaan over naar het MAC3PARK stadion voor de wedstrijd.

Smart Industries, Materials & Talents! 

In een Wereld Draait Door-setting wordt gesproken over Smart Industries, Smart Materials en Smart Talents. Wat zijn de ontwikkelingen in de maaksector als het gaat om de industrie, materialen en mensen? Experts en ervaringsdeskundigen (regionale ondernemers) delen hun ervaringen, geven inspiratie en gaan de dialoog aan met de bezoekers.

Aanmelden

Wij willen u vragen om u voor vrijdag 25 augustus aan te melden. Deelname is kosteloos en kan alleen na inschrijving via: www.peczwolle.nl/nl/kunststofderby. Na inschrijving ontvangt u In de week voorafgaand aan het evenement de huishoudelijke informatie.  

Hopelijk tot ziens op zaterdag 16 september!


Programma:

Zaterdag 16 september 2017

17.00 - 17.15    Inloop bij Polymer Science Park 

17.15 - 18.30    Interactief gedeelte over Smart Industries, Materials & Talents

18.30 - 19.30    Buffet

19.30 - 19.45    Vertrek naar het MAC3PARK stadion (Regio Zwolle Bar)

20.45 - 22.30    PEC Zwolle - Heracles Almelo

22:30 - Einde     Derde helft aan de Regio Zwolle Bar

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018