Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Empack Relatiedagen: De verbindende factor in verpakken

Datum: 20 september 17
Lokatie: Evenementenhal Hardenberg
Omschrijving:


De samenwerking met Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network biedt de verpakkingsindustrie kansen om internationale contacten te leggen, te netwerken en fundamenten te bouwen tijdens Empack Relatiedagen. Op 20 en 21 september vindt dit event plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het doel van dit interactieve event is om internationale contacten tot stand te brengen tussen bedrijven, onderzoekers en andere potentiële klanten uit Europa die geïnteresseerd zijn in projectontwikkeling, uitbreiden van hun netwerk en business development.

Business leads uit Nederland en Duitsland
Exposanten van Empack Relatiedagen en TIV presenteren hun bedrijfsprofiel voorafgaande het event op een interactief platform, waar Nederlandse en Duitse bezoekers gemakkelijk aanbieders
terugvinden. Vervolgens zullen tijdens de beurs prangende uitdagingen te behandeld worden. Dat kunnen bedrijven zijn die op zoek zijn naar agenten, distributeurs of productiepartners, maar ook
partners voor technologische ontwikkeling en R&D. 

Nieuwe kansen uit (inter)nationaal netwerk
Voor management, technisch managers, verpakkingsmanagers en inkopers die op zoek zijn naar nieuwe verpakkingstechnologie, andere mogelijkheden voor verpakken of etiketteren, ontwikkelingen in machinebouw en verpakkingsmaterialen is het B2B Matchmaking event een uitermate geschikt event om aan deel te nemen. Hier wordt kennis gedeeld en genetwerkt waaruit nieuwe samenwerkingen voortvloeien.

Praktische informatie
Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd plaats met de Technische Industriële Vakbeurs. Kijk voor meer informatie over het programma en aanwezige innovaties op www.empackrelatiedagen.nl. Op 20 en 21 september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf online in te schrijven. 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018