Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Pitch & Match sessie 'Innovatief bouwen met kunststoffen'

Datum: 20 juni 17
Lokatie: Thermoplastic Research Center (TPRC), Palatijn 15, Enschede
Omschrijving:


TPRC, Polymer Science Park (PSP) en Pioneering organiseren samen met Novel-T op 20 juni de interactieve Pitch & Match sessie 'Innovatief bouwen met kunststoffen'. Wilt u snel inzicht in de laatste ontwikkelingen en de kansen voor innovatief bouwen met kunststoffen? Of wilt u uw bedrijf presenteren en sparren met experts en collega-ondernemers? Meld u dan nu aan.

Sinds jaar en dag worden kunststoffen toegepast in de bouw. Juist in Oost-Nederland staan de innovatieve ontwikkelingen in de bouwsector en op het gebied van kunststoffen niet stil. Tijd dus om out-of-the-box te stappen! De sterke bouwsector in Oost-Nederland is na de crisis opgeveerd en werkt meer dan ooit aan innovatie. TPRC en PSP, en de hieraan gelieerde bedrijven, creëren nieuwe materialen die nieuwe toepassingen, ook in de bouw, mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan toepassing van vezels om sterke en lichte constructies te maken, het gebruik van kunststoffen die beter te recyclen zijn of kunststofproducten die door sensoren ‘smart’ zijn geworden. 

Tijdens deze Pitch & Match sessie geven beide kenniscentra u inzicht in de laatste stand van zaken wat betreft de ontwikkelingen in thermoplasten. Wat betekent dat voor uw bedrijf? Er is veel ruimte om aan de hand van uw pitch en de daaropvolgende discussie te sparren met collega-ondernemers. Dit levert naast inspiratie uit de inleidingen, ook direct concrete feedback op over de toepassingsmogelijkheden die u binnen uw bedrijf ziet.

Aanmelden: 
Direct aanmelden kan door op de link te klikken.
 

 


Programma:

 8:30 uur - Inloop
 9:00 uur - Welkom en start van programma
 9:10 uur - Vezelversterkte thermoplasten voor de bouw (Sebastiaan Waanders, TPRC)
 9:30 uur - Slimme kunststof toepassingen en recyclaten in de bouw (Mireille Kinket, PSP)
10:00 uur - Pitch & Match door en met aanwezige deelnemers
12:25 uur - Wrap up en netwerken
12:30 uur - Einde

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018