Wachtwoord vergeten Account aanvragen

NRK PVT Kunststofverwerkers vertegenwoordigt de bedrijven in Nederland die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken.

 

Er wordt samengewerkt met de NRK. NRK behartigt de industriebrede thema's. NRK PVT Kunststofverwerkers focust zich op (productie)techniek en innovatie in kunststof.

Lidmaatschap

Als lid van de NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK staat u sterk, en bent u voorbereid op een succesvolle toekomst. Sluit u ook aan bij NRK PVT Kunststofverwerkers en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Informatie

 

Agenda

 

 

 

Lancering Sustainability Hotspotscan

Datum: 22 juni 17
Lokatie: Zaalverhuur 7, Bollenhofsestraat 138-A, Utrecht
Omschrijving:


Op 22 juni lanceren MVO Nederland en TNO de Sustainability Hotspot Scan, de manier om meer zicht te krijgen op de MVO-impact in de keten van je chemische product. Ook is er deze midddag aandacht voor aan andere interessante tools en ontwikkelingen voor duurzame chemie. Verduurzaming van je productportfolio vraagt samenwerking met je ketenpartners. Want stel, jij wil wel duurzaam inkopen, maar het blijkt lastig om de juiste data te krijgen van toeleveranciers. Hoe krijg jij dan zicht op waar je grondstoffen vandaan komen en wat daar speelt? Aan de andere kant vragen klanten en financiers niet alleen meer naar de performance van je producten en de cijfers, maar ook steeds vaker naar milieu- en sociale impact van je producten.

Inzicht en overzicht met de Sustainability Hotspot Scan
Voor dit soort vragen is de Sustainability Hotspot Scan voor chemisch MKB ontwikkeld. Deze scan geeft snel een eerste inzicht in de MVO-impact in je internationale keten en helpt te prioriteren voor verdere verduurzaming. De scan is ontwikkeld door TNO, MVO Nederland, een aantal chemiebedrijven en RIVM. In juni is de scan klaar en getest. 

Meer informatie over het programma staat op de website. Ga ook naar de site om direct aan te melden.

 


Programma:Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61
E-mail: info@pvt.nl


Innovatienetwerk RKI

 
 

Thermoplasten Industrie

 
 

© PVT 2018